top of page

Our best decisions, the ones that we never regret, come from listening to ourselves.

KENNISMAKING

Wil jij leren luisteren naar jezelf vanuit liefde? Klik dan op 'Afspraak maken' in het menu om een kennismakingsgesprek in te plannen. Hieronder lees je wat zo'n kennismaking inhoudt.​

voor DE KENNISMAKING

Voorafgaand aan het kennismakingsgesprek stuur ik je een mail met een vragenlijst en tips die je helpen om zoveel mogelijk waarde uit onze kennismaking te halen. Deze vragenlijst vul je uiterlijk twee dagen voorafgaand aan onze kennismaking in.

tijdens de kennismaking

Tijdens de kennismaking (60 min.) staat jouw vraag evenals elkaar leren kennen centraal. We drinken samen thee/koffie (al dan niet in real life of achter onze laptop) of maken juist een wandeling. Tegelijkertijd kijken we samen naar wat er nodig is in jouw situatie en of ik de geschikte persoon ben om jou daarmee te helpen. Ook zal ik je kennis laten maken met mijn manier van coachen zodat jij kunt bepalen of dit bij je past.

NA DE KENNISMAKING

Na de kennismaking is het aan ons beiden om te bepalen of ik de geschikte persoon ben om jou te helpen bij jouw vraag. Heb jij vertrouwen in mij als coach/trainer en kan ik jou bieden wat je nodig hebt. Na het intakegesprek bepalen we samen hoe en of we verder gaan om jou te laten groeien. 

Investering

De kennismaking (60 min) kost €65,00 Jouw investering bestaat verder uit de tijd die je nodig hebt om je voor te bereiden op het gesprek, de tijd van de kennismaking zelf en de beslissingstijd achteraf. 

BEN jIJ BEREID OM DE STAPPEN TE NEMEN DIE NODIG ZIJN?

​Neem dan contact met me op via onderstaand contactformulier of plan meteen een kennismaking in via 'Afspraak maken' in het menu. Je ontvangt dan binnen 3 werkdagen een bericht van me. Ook kun je via 06-57378086 contact met me opnemen per telefoon of WhatsApp.

Contact
bottom of page