top of page

When you talk, you are only repeating what you already know.
But if you listen you may learn something new.

WIE IS ESMEE

Mijn naam is Esmee Scholte en ik help als intuïtief coach en trainer anderen luisteren naar zichzelf vanuit liefde.
Hierbij richt ik me op jouw inner voice, talent, authenticiteit en drijfveren zodat jij precies weet wat je nodig hebt en welke keuzes je in de toekomst moet maken om te zorgen dat je gelukkig bent met jezelf en met jouw leven. Mensen die me kennen omschrijven me vaak als een warm, open, integer en vrolijk persoon. Na een uniek en niet altijd gemakkelijk pad bewandeld te hebben, sta ik nu gelukkig in het leven. Ik omarm wat mij Esmee maakt, doe waar ik goed in ben, waar mijn hart sneller van klopt én wat voor mij belangrijk is: mensen ondersteunen in hun proces van zelfliefde en geluk. 
Ik droom er van dat iedereen in Nederland gelukkig is met zichzelf en zijn of haar leven, zodat zij een gezond voorbeeld van zelfliefde zijn voor kinderen in hun omgeving. Meer zelfliefde, meer geluk. 

WAAROM luisteren naar jezelf vanuit liefde

Luisteren naar jezelf vanuit liefde is belangrijk voor me omdat ik de andere kant van de medaille ook ken. Voorheen liep ik vaak vast door keuzes te maken die niet bij me pasten, namelijk: alles alleen doen, perfect doen, anderen niet tot last zijn, anderen tevreden houden, me niet aanstellen, voldoen aan de verwachting van anderen en ga zo maar door. Snel was ik een pro geworden in luisteren en begrijpen wat anderen nodig hadden en daar handelde ik naar. Achteraf gezien een talent dat ik verkeerd inzette, maar waardoor ik destijds de toekomst somber in zag. Ik begreep niet meer hoe ik me uit die situatie, waarin ik mij zelf had begeven, kon bevrijden. Ik ging door totdat ik niet meer verder kon. Mijn balans was zoek, met als gevolg een nare situatie voor mijzelf en mijn omgeving op zowel privé als zakelijk gebied. De oorzaak? Te weinig zelfliefde.

Inmiddels heb ik die situatie om weten te draaien door keuzes te maken die mij passen en ben ik gelukkig met mijzelf en mijn leven. Iets waar ik jaren geleden niet eens van durfde te dromen! Inmiddels ben ik zelfs dankbaar voor de ‘verkeerde’ keuzes van vroeger want die brachten me tot waar ik nu ben. Dankzij te luisteren naar mezelf vanuit liefde ben ik gelukkiger dan ooit. En dat is precies wat ik jou en anderen ook gun!

WAT DOE IK

Ik help jou luisteren naar jezelf vanuit liefde. 

HOE DOE IK DAT

Door jou in je kracht te zetten en je op een veilige manier buiten je comfortzone te krijgen, ondersteun ik jou op weg naar verandering. Samen richten we ons op jouw talent, authenthiciteit en drijfveren. Ik heb een intuïtieve en oplossingsgerichte coachingsstijl waarin ook ruimte mag zijn voor af en toe wat humor. In mijn coaching en training gebruik ik diverse technieken vanuit bijvoorbeeld de NLP, The Work van Byron Katie, RET, Logische niveaus van Bateson, Kernkwadranten van Daniel Ofman en Karin de Galan. Onderscheid tussen coaching en training op privé of zakelijk gebied maak ik vrijwel niet. Op beiden plaatsen werk ik in eerste instantie met mensen en dat is dan ook wat altijd centraal staat. Ik ben een echt mensen-mens en doe hierin dan ook geen consessies.
Ik coach zowel face-to-face als online. De face-to-face coaching vindt in principe plaats bij mij in Berlicum. Indien gewenst kunnen we samen kijken naar mogelijkheden voor een andere locatie zoals bij jou thuis of in de natuur. 
 

VERBINDING

Je kunt me volgen op Instagram via @esmeescholte.nl. Door verbinding kunnen we beiden zien of er de benodigde klik is die cruciaal is voor het slagen van coaching of training.  

 

start jouw ontdekkingstocht en leer luisteren naar jezelf vanuit liefde

Wil jij luisteren naar jezelf én kun je daar hulp bij gebruiken? Stuur me dan een bericht met je naam, vraag en
e-mailadres via het contactformulier. Of plan meteen een (online) kennismaking via 'Afspraak maken' in het menu. Tijdens deze kennismaking kijken we samen wat ik voor je kan betekenen of dat er wellicht iets of iemand anders beter bij jou en jouw situatie past. Voorafgaand aan de kennismaking stuur ik je een vragenlijst toe. Deze vragenlijst dient als middel om de kennismaking voor ons beiden zo optimaal mogelijk te benuttne.

Dankjewel dat de moeite nam om meer te lezen over wie ik ben en wat ik doe. Voel je vrij om verder rond te kijken op de website of mijn Instagram en neem bij vragen contact met me op via het contactformulier

Ik hoop je binnenkort te spreken!

Liefdevolle groet,

Esmee

Over Esmee

OVER ESMEE

Sta jij op een punt in je leven waarbij de balans doorslaat? Raak je daardoor misschien zelfs burn-out en ervaar je teveel negatieve energie? Of weet je niet meer welke richting je op moet? En wil je leren luisteren naar jezelf vanuit liefde?

Wanneer je hierboven meerdere malen 'ja' antwoordde, ben je op de juiste plaats terecht gekomen. Uit eigen ervaring weet ik namelijk als geen ander hoe lastig het leven kan zijn als je jouw inner voice niet meer hoort.

 

Wil je weten of ik de juiste coach of trainer voor jou ben? Lees dan vooral verder.

Esmee-Esmee-0013.jpg
bottom of page