top of page

You will either step forward into growth or you will step backwards into safety. 

TRAININGEN
trainingsaanbod

Ik heb verschillende trainingen ontwikkeld over onderwerpen waar mijn hart sneller van gaat kloppen. Deze trainingen dragen allen op verschillende wijze bij aan meer geluk, balans en focus in jouw leven. Mijn trainingsaanbod bestaat uit:

 • Time to shine. Faalangsttraining, die ik liever straalangsttraining noem. Wil jij stoppen met vermijden of uitstellen, jouw angsten onder ogen komen én leren hoe je uit die energievretende, donkere schaduw stapt? Dan is deze training iets voor jou!
   

 • Shift your success. Succes is voor velen een goedbetaalde baan, een groot huis en mooie auto. Maar maken die dingen écht gelukkig en is succes voor iedereen hetzelfde? Wanneer je wilt weten waaruit jouw succes en geluk bestaat én hoe je dat kunt benutten, mag je deze training niet missen. 
   

 • Balance is key. Werkdruk hoog, de lat waarin je wilt voldoen nog hoger? Tijd om een stap terug te nemen voordat je burn-out raakt. In deze training zorgen we dat jij in beeld krijgt op welke vlakken jij rustiger aan zou moeten doen en hoe je daarvoor kunt zorgen. 
   

 • Happiness at work. Wat is werkgeluk en hoe werkgelukkig ben jij of zijn jouw collega's? In deze training leer jij waaruit jouw werkgeluk bestaat en wat jij kunt doen om jouw werkgeluk te optimaliseren.
   

Heb jij een trainingsbehoefte die niet aansluit bij mijn huidige trainingsaanbod? Neem contact met me op en wellicht ontwerp en geef ik binnenkort de training die jij nodig hebt! Wil je meer weten over de methodiek en structuur van mijn trainingen? Klik dan hier.

investering

Het tarief voor een training bepaal ik altijd aan de hand van de duur, locatie, opdrachtwensen en randvoorwaarden. Wil je hierover meer weten, stuur me dan een bericht via het contactformulier

training volgen?​

Op verschillende data geef ik trainingen op diverse locaties of online. Weten wanneer een training plaatsvindt of wil je dat ik binnenkort op jouw werk of event een workshop geef? Stuur me een bericht via het contactformulier onderaan de pagina. 

Contact
bottom of page